Info WTT XVI Zondag 24 Mei

Beste deelnemers, welkom op onze 16de editie!

Wij wensen u een aangename dag samen met de 253 andere deelnemers.

** Wegens het groot aantal deelnemers en om de parking ten volle te benutten is het ten strengste verboden om met partytenten – e.a. parkeerplaatsen in te nemen.
De parkeerplaatsen dienen uitsluitend voor wagens schaal 1/1!

Vergeet uw bevestigingsmail niet met uw inschrijvings-nummer !! (te tonen bij uw registratie)

Vanaf 8u Registratie aan het secretariaat Demolition Team.

Er zijn terug 3 parcours uitgestippeld en bij uw registratie zal u worden medegedeeld welk startparcours te volgen – dit voor het verder vlotte verloop (indien u met enkele vrienden wilt samen starten, kom dan ook samen naar de registratie)

**Er is voor deze WTT XVI een Fotowedstrijd uitgeschreven door RC Redvit ** Raadpleeg uw omslag en verneem wat je moet doen! Het loont de moeite.

Voor de deelnemers die Hotdogs en drank hebben besteld , die kunnen vanaf 12u terecht om deze af te halen in de kantine Sporthal Kattenbroek.

**Iedereen dient tegen 12u het bos en de parcours te verlaten en aanwezig te zijn op de parking! (tussen 12u & 13 Pauze)

*12u30 Verzamelen van alle deelnemers (secretariaat) voor groepsfoto met RC auto

*13u Vrij rijden van de andere parcours.


**Het domein is een publiekelijk domein ons toegestaan te gebruiken door de gemeente Edegem. Gelieve het volledige domein en de natuur te respecteren en zich strikt te houden aan de richtlijnen van de organisator en zijn medewerkers.
Vuilzakken zijn beschikbaar langs het parcours.
Wij rekenen op jullie spontane hoffelijke deelname en medewerking.